Newline MTB-O Vintercup  Aalborgserien 2012-2013

Program for vinterens Newline MTB-O Vintercup ser således ud (klik på billedet nedenfor): 

Der gennemføres i alt 6 løb i denne serie henover vinteren 2012-2013
 
Reglerne for Vintercup kan ses her

 Så er 1. afdeling kørt. Der var 62 forhåndstilmeldte hold til Newline MTB-O Vintercuppen så der var allerede dømt succes inde 1. afdeling i sæson 2012-2013 var kørt.
Der startede og gennemførte i alt 79 hold; men heldigvis var arrangørerne godt forberedt på et stort fremmøde, så der var ingen mangler desangående forplejningen.
De sidste dage op til og for øvrigt også på dagen var der en del nedbør i form af regn, så veje, grusveje og ikke mindst skovstierne var våde. Ja skovstierne var meget bløde og mudrede så der forestod en større rengøring af cykel, mand/pige og tøj.
Heldigvis var temperaturen relativt høj for årstiden, nemlig 16 grader og der var stort set vindstille så alle kunne holde varmen godt og vel. 

Et godt og vellykket arrangement som arrangøren Vejgaard Cykel Motion skal have ros for.

Så er 2. afdeling kørt med 87 startende og 85 gennemførte hold. Efter 2. afdeling har der nu været i alt 104 hold på banen.
Vinteren er så småt ved at banke på i form af lidt lave temperaturer, som var i omegnen af 3-4 grader. Solen som skinnede fra en delvis skyfri himmel gjorde dagen perfekt til en cykeltur. Vinden var der ikke så meget af; men dog nok til at den gav lidt ekstra modstand fra Vodskov til målet. Der var inden dage kommet nogen nedbør i form af regn så Hammer Bakker - hvor de fleste poster var placeret - var noget fugtig og dermed tung at bevæge sig rundt i.

Så er 3. afdeling kørt i det flotteste vintervejr som man kan ønske sig - sol fra en (næsten) skyfri himmel, vindstille, en temperartur i omegnen af - 7 grader og en masse hvidt sne og ikke mindst ingen mudder eller vand.

Et rigtig godt og vellykket arrangement under og i ideelle rammer og hvor der ikke manglede noget.

Så er 4. afdeling kørt. For første gang gik starten et stykke fra mål. Dette for at give mulighed for at udnytte kortet på en lidt anden måde end sidst der blev kørt fra Sportshøjskolen.
Der blev kørt i et flot flot vintervejr - sol fra en delvis skyfri himmel, svag nordøstlig vind og en temperatur i omegnen af - 4 grader (på grund af vinden var det lidt "bidende" koldt). Ruten var stort set flad som en pandekage - en rigtig tonser.

Endnu et rigtig godt og vellykket arrangement, hvor der blev disket op med hjemmebagt rugbrød (og en masse forskelligt pålæg) og selvfølgelig kage.

Så er 5. afdeling kørt og for første gang gik starten ud fra Terndrup og det er forhåbentligt ikke sidste gang. Området har potentiale til flere gange og arrangørerne fik mange store rosende ord med på vejen.
Man kan rolig sige, uden at overdrive, at arrangørerne bestod deres første MTB-0 (eksamen) til et stort 12 tal med pil op ad.
Vejret viste sig også denne gang fra den pæne side - sol fra en delvis skyfri himmel, jævn nordøstlig vind og en temperatur på -2 grader.
Posterne var placeret så man kom ud på grusveje, skovveje/stier, nedlagte asfaltbelagte banestier og almindelig offentlige kommunevej. Grus- og skovvej var meget glatte på grund at is og flere at deltagerne måtte en tur i isen - nogen endda flere gange. Ingen dog alvorlige ud over blå og rød mærker og et par trykkede ribben.

Der kan således føjes endnu et rigtig godt og vellykket arrangement til listen. Det skal nævnes, at der fulgte masse af kaffe, brød og kage med.

Så er 6. og sidste og dermed afgørende afdeling kørt, hvor 73 hold trodsede vejrliget med en temperatur lige omkring frysepunktet og en hård sydøstlig vind, hvilket gjorde, at det var bidende koldt.
De første startede ud i klart vejr med lidt sol, de sidste i begyndende snevejr og de fleste kom i mål i sne og slud så helt retfærdigt var det ikke for alle hold.
Posterne var primært placeret i åbent land.
Hvis man lige ser bort fra et par meget beklagelige misere - én post manglede (var fjernet) og én var placeret lidt forkert i forhold til kortet - var det endnu et godt og vellykket arrangement i rækken af sådanne.

Der har i alt været 131 forskellige hold på banen i de 6 afdelinger af Newline Vintercup 2012-2013, så man kan roligt sige, at MTB-O Vintercupen også i sæson 2012-2013 har været en stor succes og det er besluttet, at der i sæson 2013-2014 også køres 6 afdelinger i Aalborgserien, måske suppleret med en Sommercup 2013 i 3 afdelinger.

Sted Resultater Besvarelser

Samlet stilling

 

1. afd. Herningvejens Skole

 Se her

 Se her

 

Foto   Kort

2. afd. Aalborg kaserner

 Se her

 Se her

 

Foto   Kort

3. afd. Tranum Skydeterræn

 Se her

 Se her

 

Foto   Kort

4. afd. Aalborg Sportshøjskole

 Se her

 Se her

 

Foto   Kort

5. afd. Terndrup Klubhus

 Se her

 Se her

 

Foto   Kort     Artikel i Østhimmerlandfolkeblad

6. afd. Arden Hallerne

 Se her  Se her  Se her Foto   Kort

 

Seneste opdateringer:

CRAFT Enkeltstart Cup 2019  19. juni 2019

CRAFT Enkeltstart Cup 2019 28. maj 2019

CRAFT Enkeltstart Cup 2019 21. maj 2019

Alicante 2019  Tilmeldte, inklusiv værelsesfordeling, pr. 30 marts 2019

Alicante 2019  Tilmeldte, inklusiv værelsesfordeling, pr. 23 marts 2019

Alicante 2019  Tilmeldte, inklusiv værelsesfordeling, pr. 16. marts 2019

Malaga 2020

 

Aktuel race-kalender