CRAFT MTB-O Vintercup  Aalborgserien 2011-2012

 
 
Program for vinterens CRAFT MTB-O Vintercup ser således ud: 
 
1. afdeling Craft MTB-O Vintercup                                      
30. oktober 2011 kl. 13:00 fra
Multihuset, Langbrokrovej 47, 9310 Vodskov
 
2. afdeling Craft MTB-O Vintercup
26. november 2011 kl. 13:00 fra
Herningvejens Skole, Herningvej 35, 9220 Aalborg Øst
 
3. afdeling Craft MTB-O Vintercup
10. december 2011 kl. 12:00 fra
Ardenhallerne, Hvarrevej 8, 9510 Arden
 
4. afdeling Craft MTB-O Vintercup
15. januar 2012 kl. 12:00 fra
Nøvling Skole, Nøvling Skolevej 5, 9260 Gistrup
 
5. afdeling Craft MTB-O vintercup
18. februar 2012 kl. 13:00 fra
Aalborg Sportshøjskole, Annebergvej 55, 9000 Aalborg
 
Der gennemføres i alt 5 løb i denne serie henover vinteren 2011-2012. Arrangørerne er AaCRM, VCM, AaCRM, CN og SPH.
 
Reglerne for Vintercup kan ses her
 
Så er 1. afdeling kørt, med rekord stor deltagelse med hele 78 hold. Denne store interesse kom totalt bag på arrangørerne med det resultat, at forplejningen efter strabadserne i form af kage, brød mv. hurtig blev en mangelvare, hvilket arrangøren dybt beklager. Nu er det jo heldigvis ikke det som er det primære i forbindelse med et MTB-O; men selve afviklingen og ruten, og efter hvad flere af deltagerne gav udtryk for efter løbet var dette tilfredsstillende. Ruten havde en tilpas hårdhed og længde; hvilket resulterede i, at der kun var enkelte hold som nåede alle poster.
Vejret kunne ikke have været ret meget bedre årstiden taget i betragtning - næsten vindstille, let diset, tørt og en temperatur i omegnen af 12 grader. Det havde godt nok regnet lidt i løbet af formiddagen, hvilket medførte nogen rengøring efterfølgende.
Alt i alt et vellykket arrangement - hvis man lige distraherer fra forplejningen. Arrangøren lover, at gøre denne side af arrangementet bedre næste gang.
 
Så er 2. afdeling kørt, med en tangering af den tidligere rekorddeltagelse. Der startede i alt 80 hold; men heldigvis var arrangørerne forberedt på et stort fremmøde, så der var ingen mangler desangående forplejningen. Der var rigeligt til alle.
Adgangen til de enkelte poster kunne i det væsentligste ske ad asfaltbelagte veje. Der var kun enkelte poster som nødvendigvis måtte nås ad grusbelagte veje og skovveje. Men vejret gjort dog sit til, at det alligevel blev en relativ hård tur, da vinden blæste meget kraftig fra vest. Temperaturen var i omegnen af 10 grader og der faldt et par regndråber ind imellem.
Et godt og vellykket arrangement.

Så er 3. afdeling kørt. Trods et noget træls vejrlig - frisk vestlig vind, temperatur i omegnen af 2 grader, overskyet med et par enkelte solglimt og med udsigt til både regn, slud og hagl (ingen af disse faldt dog heldigvis under løbet) - mødte der alligevel 72 hold op og gennemførte.
Ruten, som primært var lagt i den sydlige del af Rold Skov - 14 og de 15 poster var beliggende i skovområdet og 1 i Arden by, fik mange rosende ord med på vejen. Mange af deltagere synes det var en rigtig god, men hård rute. Skovvejene - som løbet primært blev afviklet på - var ifølge deltagerne meget svær at holde fart i cyklen på. Der var meget stor spredning på deltagernes orienteringsevne - 12 hold fandt/nåede alle 15 poster og et enkelt hold fandt/nåede 2 poster.
Der var mange rosende ord til Lars - som havde lavet ruten, og som var tovholder for selve afviklingen.
Forplejningen var også tilfredsstillende. Dog løb man tør for kage på et tidspunkt; men det blev lynhurtigt afhjulpet ved fremskaffelse af ny forsyning.

Så er 4. afdeling kørt, med rekord stor deltagelse med hele 89 hold - 9 hold flere end den hidtidige rekord. Kun ét hold formåede at nå alle 15 posten så ruten var tilpas lang. Det var i hvert fald ikke vejret eller førets skyld, at ikke flere nåede alle poster. Vejret viste sig fra den rigtig pæne side af årstiden taget i betragtning - sol fra en skyfri himmel, let/jævn vestlig vind og en temperatur på/lige over frysepunktet. Vejene var tørre og skovveje og stier ligeså.
Alt i alt et rigtig godt arrangement, inklusiv forplejningen, som arrangøren kan være stolt af.
 
Så er 5. og sidste og dermed afgørende afdeling af CRAFT MTB-O Vinter Cup 2011-2012 kørt. Der deltog i alt 70 hold i det noget triste og lidt kedelige vinter/forårsvejr - frisk sydvestlig vind, temperatur 6 grader og støvregn.
Efter strabadserne blev der serveret varm suppe med flutes og kaffe/te med masse af kage.
Arrangementet var fuldt på højde med de 4 foregående afdelinger og der lød rosende ord fra mange af deltagerne.


Der har i alt været 136 forskellige hold på banen i de 5 afdelinger, så man kan vel godt uden at overdrive sige, at CRAFT MTB-O Vinter Cup 2011-2012 har været en kæmpe succes.
 
Sted
Resultater Besvarelser

Samlet stilling i
CRAFT Aalborg serien

 

Multihuset, Vodskov

Se her

Se her

 

Foto   Kort

Herningvejens Skole

Se her 

Se her

 

Foto   Kort 

Ardenhallerne

Se her

Se her

 

Foto   Kort

Nøvling Skole

Se her

Se her

 

Foto   Kort

Sportshøjskolen

Se her

Se her

Se Her

Foto   Kort Uge-Avisen   Østhimmerlands Folkeblad

Seneste opdateringer:

CRAFT Enkeltstart Cup 2019  19. juni 2019

CRAFT Enkeltstart Cup 2019 28. maj 2019

CRAFT Enkeltstart Cup 2019 21. maj 2019

Alicante 2019  Tilmeldte, inklusiv værelsesfordeling, pr. 30 marts 2019

Alicante 2019  Tilmeldte, inklusiv værelsesfordeling, pr. 23 marts 2019

Alicante 2019  Tilmeldte, inklusiv værelsesfordeling, pr. 16. marts 2019

Malaga 2020

 

Aktuel race-kalender